Anamur »

Konya'da AK Parti Seçim Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Konya'da düzenlenen toplantıda seçim hazırlıkları ve stratejileri ele alındı. İl Başkanı Musa Arat, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

AK Parti Konya İl Başkanlığı, İl Seçim Koordinasyon Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıya, İl Başkanı Musa Arat başkanlığında, AK Parti Konya Milletvekili Adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve İl Yürütme Kurulu katıldı. Gün boyunca süren toplantıda, seçim sürecine yönelik hazırlıklar, planlamalar ve izlenecek yollar üzerinde duruldu. Hedef, 7 Haziran seçimlerinde 14 milletvekilinin kazanılması olarak belirlendi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Hükümeti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun destekleriyle Konya'nın son yıllarda önemli bir gelişim kaydettiğini ifade etti. Gelecek dönemde bu başarıyı daha da ileriye taşımak için çalışacaklarını belirten Arat, “Konya, her alanda güzel bir ivme yakaladı. Bu ivmenin devam etmesi gerekiyor. 7 Haziran seçimlerini önemsiyoruz ve bu süreçte birlikte istişare ederek hareket etmek istiyoruz. Başarılı bir ekip oluşturduk, iyi bir planlama ile kendimizi ve projelerimizi anlatabilirsek, 7 Haziran'da 14 milletvekilini kazanabiliriz” dedi.

Toplantı sırasında il başkan yardımcıları, kendi alanlarıyla ilgili sunumlar yaparak seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.