Anamur »

Çanakkale'de Bülent Turan, Yaşlıları Ziyaret Ederek Dua Aldı

Çanakkale'de seçim çalışmaları kapsamında Bülent Turan, 100 yaşındaki Zehra Gültekin'i ziyaret ederek hayır duasını aldı ve yaşlıların toplumdaki önemine vurgu yaptı.

Çanakkale'de seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can ve Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu ile birlikte Çanakkale'nin en yaşlısı olan Zehra Gültekin'i evinde ziyaret etti. 100 yaşını aşan Gültekin, çocukluğunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de görmüştü. Ziyaret sırasında Turan, Gültekin'in sağlık durumuyla ilgili bilgi alırken, yaşlıların toplumun hafızası olduğunu vurguladı. Turan, “Yaşlılık takdir-i ilahidir. Onları mutlu edersek, ileride aynı muameleyi görürüz. Yaşlılarımızı yalnız bırakmamalıyız” şeklinde konuştu. Ayrıca, gittiği her mahallede en yaşlı kişiyi ziyaret edip sorunlarını dinleyeceklerini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.