Anamur »

Fenerbahçe'nin Eski Kaptanı Alex de Souza İstanbul'da

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, eşi Daiane ile birlikte İstanbul'a doğru yola çıktı. Alex, jübilesini gerçekleştirdikten sonra Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynayacağı maçı takip etmek üzere stada gidecek.

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, geçtiğimiz günlerde Brezilya’da gerçekleştirdiği jübile ile futbol kariyerini sonlandırdı. Şimdi ise eşi Daiane ile birlikte İstanbul’a seyahat ediyor. Daiane, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile Alex’in İstanbul yolculuğunu duyurdu. Bu arada, Alex’in Fenerbahçe’nin Bursaspor ile yapacağı maçta stadyumu ziyaret edeceği ve kulüp yönetimi ile jübile organizasyonu hakkında görüşmeler yapacağı bildiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.