Anamur »

Kütahya Hisarcık'ta Yeni Hükümet Konağı İçin Temel Çalışmaları Başladı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde yeni Hükümet Konağı inşaatı için temel açma ve hafriyat çalışmaları başladı. Proje, 700 günde tamamlanacak.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, yeni Hükümet Konağı'nın inşaatı için temel açma ve hafriyat çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, inşaat alanında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Edinilen bilgilere göre, 2 milyon 222 bin TL’ye ihale edilen proje, 82. Yıl Mahallesi'nde, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde inşa edilecek. Hükümet Konağı, zemin kat dahil olmak üzere toplam 3 bin 104 metrekarelik bir alan üzerine bodrum ile birlikte 3 katlı olarak tasarlandı. Projenin tamamlanması için 700 gün süre öngörülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.