Anamur »

Mersin Tarsus’ta Özgecan Aslan Cinayeti İçin İddianame Kabul Edildi

Mersin Tarsus'ta katledilen Özgecan Aslan'ın cinayetiyle ilgili iddianame mahkemece onaylandı. Katil zanlıları, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacak.

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde kaybolan ve iki gün sonra vahşice öldürülmüş olarak bulunan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianame, Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Avukatlar, duruşma tarihinin henüz belirlenmediğini, fakat yakın bir zamanda duruşma yapılmasını beklediklerini ifade ettiler.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, katil zanlıları minibüs şoförü Suphi Altındöken (26), babası Necmettin Altındöken (50) ve arkadaşı Fatih Gökçe (25) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. İddianamede, katil zanlılarının Özgecan’ı öldürmek için plan yaptıkları ve bu plan doğrultusunda hareket ederek, canavarca hisle cinayet işledikleri belirtildi. Savcılık, şüpheli A. Suphi Altındöken hakkında çeşitli suçlamalarla ceza talep ederken, diğer zanlılar için de benzer suçlamalar yöneltildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.