Anamur »

Erzurum Aziziye'de Bunalıma Giren Genç, İntihar Etti

Erzurum Aziziye ilçesinde bunalıma giren 25 yaşındaki Y.B., yaşamına son verdi. Genç adam, Çiğdemli Mahallesi'nde bulunduğu evde kendisini iple asarak intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Çiğdemli Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki Y.B., ruhsal bunalım nedeniyle intihar etti. Genç adam, evinde kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Olayın ardından, ilgili makamlar tarafından soruşturma başlatıldı. Yerel halk, olayın ardından derin bir üzüntü yaşarken, aile yakınları da yas tutmaya başladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.