Anamur »

Samsun Atakum'da Gerçekleşen Seminerde Sıtkı Aslanhan Diyetisyenleri Hedef Aldı

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen seminerde Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, beslenme uzmanlarını eleştirerek, sağlıklı beslenme konusunda yanlış bilgiler verdiklerini öne sürdü.

Sıtkı Aslanhan, Atakum Belediyesi'nin düzenlediği seminerde diyetisyenlere yönelik eleştirilerde bulundu. Aslanhan, "Bugün televizyonlara çıkıp, ‘onu yeme bunu yeme’ diyenlerin, sağlıklı beslenme uzmanı ve diyetisyen adı altında bir şeyler anlatanların yüzde 90’ı ajandır. Ülkemizin genleriyle oynuyorlar" dedi. Seminerde sosyal medya ve internetin etkilerine de dikkat çeken Aslanhan, çocuklarla arkadaş olmamanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, seminerin ilgi görmesinden memnun kaldığını belirtti ve Aslanhan'a teşekkür etti. Seminere katılanlara katılım belgesi verildi ve Aslanhan, kitaplarını imzaladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.