Anamur »

Bursa Nilüfer'de Hentbol Takımı Kayseri'yi Mağlup Etti

Nilüfer Belediyespor, Kayseri Rainbow'u 36-30 yenerek yarı finale yükseldi ve Avrupa kupalarına katılmayı garantiledi.

Erkekler Hentbol Süper Ligi Play-off üçüncü maçında, Bursa'nın Nilüfer Belediyespor takımı, Kayseri Rainbow'u konuk etti. Üçevler Spor Tesisleri'nde gerçekleşen karşılaşma, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kulüp Başkanı Ali Karamık ve taraftarların katılımıyla büyük bir ilgiyle izlendi. Maçın başlama düdüğüyle birlikte hızlı bir başlangıç yapan Bursa ekibi, Borko, Çağlayan, İbrahim ve Serhat'ın etkili ataklarıyla ilk yarıyı 20-11 önde tamamlayarak önemli bir avantaj elde etti. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Nilüfer Belediyespor, maçı 36-30'luk skorla kazanarak Play-off serisinde durumu 3-0 yaparak yarı finale adını yazdırdı ve Avrupa kupalarına katılma hakkını garanti altına aldı. Maç sonunda, Başkan Mustafa Bozbey ve kulüp yöneticileri, oyuncuları tek tek tebrik ederek sevinçlerini paylaştı.

Fatih Işık: Hedefimiz Final
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, çeyrek final müsabakalarını kayıpsız geçtikleri için mutluluk duyduklarını ifade etti. Işık, “Ligde üçüncülüğü ve Avrupa kupalarına katılma hakkını garantiledik. Yarı finaldeki rakibimizi de geçip final oynamak istiyoruz. Bursa'mıza büyük bir başarı daha kazandırdık ama bununla yetinmiyoruz. Final oynayarak şampiyonluk yolunda biz de varız demek istiyoruz. Bu takımın tarihinde bir ilki daha gerçekleştireceğine inanıyorum. Bize her zaman destek olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kulüp Başkanımız Ali Karamık ve taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.