Anamur »

İlkadım'da Yaşlılar Yararı İçin Kermes Açılışı Gerçekleştirildi

İlkadım ilçesinde düzenlenen kermes açılışında Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaşlıların önemine vurgu yaparak etkinliğin anlamını vurguladı.

İlkadım Belediyesi tarafından yaşlılar yararına organize edilen kermesin açılışı, Başkan Erdoğan Tok ve eşi Hatice Tok'un katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Başkan Tok, "Tarihine saygısı olmayan milletlerin geleceği düşünülemez." diyerek yaşlıların toplumsal önemine değindi. Kermeste yer alan ürünleri inceleyen Tok çifti, alışveriş yaparak kermese katkıda bulundu. Yaşlılarla birebir ilgilenen Başkan Tok, onların dualarını almayı unutmamakta ve yaşlıların toplum için ne denli önemli olduğuna işaret etmekteydi. Tok, yaşlılarla ilgili düzenlenen etkinliklere sürekli destek verdiklerini belirtti ve "Yaşlılarımız geleceğin düzeninin teminatıdır" şeklinde ifadelerde bulundu. Kermesin gelirinin yaşlılar için kullanılacağını vurgulayan Tok, bu tür sosyal etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Esnaf Ziyareti
Kermes açılışının ardından, Başkan Tok, Saathane ve Gaziler bölgelerindeki esnafları ziyaret etti. Esnaflarla uzun sohbetler gerçekleştiren Tok, onların taleplerini dinledi. "Esnaflarımız bizim göremediğimiz noktada ki gözümüz kulağımızdır" diyen Tok, esnafın önemine vurgu yaparak, her fırsatta onlarla bir araya gelmeye çalıştığını belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.