Anamur »

Aydın Diyanet-Sen, Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Lokma İkramında Bulundu

Aydın Diyanet-Sen, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde lokma ikramında bulundu. Etkinlik, Söke İmam Hatip Lisesi ve Aydın İmam Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Diyanet-Sen Aydın Şubesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın'da lokma ikramı gerçekleştirdi. İlk olarak Söke İmam Hatip Lisesi'nde başlayan etkinlik, ardından Aydın İmam Lisesi'nde devam etti. Okul bahçesinde düzenlenen lokma hayrına Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, yönetim kurulu üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte lokma dağıtan Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, “Kutlu Doğum Haftası'nın tüm İslam alemine hayır getirmesini diliyoruz. Peygamber ahlakına ve hoşgörüsüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Birbirimize merhamet etmeli ve kardeşçe yaşamalıyız. Bu hafta beş okulumuzda daha lokma ikramı yapacağız. Ayrıca 30 bin adet Hz. Peygamberin Şemaili konulu kartela bastırarak Aydın genelinde dağıtmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.