İzmit'te Başkan Doğan, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu
İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi'nde yapılan incelemede Başkan Doğan, vatandaşların taleplerini dinleyerek hizmetleri değerlendirdi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye devam ediyor. Son olarak Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Doğan'a, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur, Hayrettin Ünlü, Başkan Vekili İbrahim Bulut ve daire müdürleri eşlik etti. Ayrıca, mahalle muhtarı Metin Günaydın da katıldı. Doğan, burada vatandaşlarla birebir görüşerek istek ve şikayetlerini dinledi. Kocatepe Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri projeleri aktaran Doğan, "Geçtiğimiz dönem bölgemizde önemli hizmetlerimiz oldu. Bu dönemde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sokaklarımızın üst yapısının düzenlenmesi, parkların yenilenmesi, kapalı pazar yerinin inşası, spor tesislerinin tamamlanması ve okul binasının yapımına yönelik birçok projeyi hayata geçirdik." dedi.
Başkan Doğan, Kuruçeşme’nin son beş yıldaki değişimine de dikkat çekerek, "Kuruçeşme, bu dönemde aldığı hizmetlerle şehirle entegrasyonunu büyük ölçüde sağladı." ifadesini kullandı. Yine, "Yapılan hizmetlere rağmen daha yapacak çok işimiz var." diyen Doğan, bölgede yeşil alanlar, mesire alanları ve park projelerinin sürdüğünü belirtti. Ayrıca, caddelerin düzenlenmesinin öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. İzmit Belediyesi'nin çalışmalarının kesintisiz sürdüğünü de sözlerine ekledi.