Anamur »

Elazığ'da Jandarma, Üç Araçta 9 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Elazığ'da jandarma ekipleri, yol kontrolü sırasında üç araçta 9 bin paket kaçak sigara buldu. Üç şüpheli gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Elazığ-Diyarbakır yolu üzerindeki bir yol kontrolü sırasında üç otomobilde detaylı arama gerçekleştirdi. Yapılan bu aramada toplamda 9 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaraların sahibi olduğu belirtilen R.D. (18), G.A. (24) ve F.E. (24) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.