Anamur »

Balıkesir Ayvalık'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Lokma Hayrı ile Başladı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, dün Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen lokma hayırı ile başladı.

Ayvalık'ta gerçekleştirilen lokma hayırına, Ayvalık İlçe Müftüsü Mehmet Emin Karataş ve yerel yöneticiler katıldı. Saat 17.00’ye kadar süren etkinlikte yaklaşık 4 ton lokma ikram edildi. Ayvalık İlçe Müftüsü Karataş, bu hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerin vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmasını beklediklerini belirtti. Ayrıca, 16 Nisan'da düzenlenecek konferansa da davet etti. Karataş, kutlu doğumun 1444. yıldönümünde barış ve hoşgörü mesajları vererek, bu haftanın insanlık için güzellikler getirmesini diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.