Anamur »

Anadolu Üniversitesi'nde 18-19 Nisan'da CMYK Medya Günleri Düzenlenecek

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü'nün düzenlediği CMYK Medya Günleri, medya dünyasının önemli isimlerini öğrencilerle bir araya getirecek. Etkinlik 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü, bu yıl yedincisini organize ettiği CMYK Medya Günleri ile medya sektörünün önde gelen isimlerini öğrencilere tanıtmayı hedefliyor. "Medyanın tüm renkleri kampüste" temasıyla yola çıkan etkinlik, 18-19 Nisan tarihlerinde Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirilecek. İletişim Kulübü, yıl boyunca düzenlediği söyleşi ve atölyeler ile öğrencileri uzmanlarla buluşturmuştu. Bu yılki etkinlikte oyuncu Cem Özer, haber spikeri İrfan Değirmenci, gazeteci Ertuğrul Albayrak, gazeteci İsmail Saymaz ve karikatürist Varol Yaşaroğlu gibi isimler yer alacak. Ayrıca yazar Aşkım Kapışmak da etkinliğe katılacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.