Anamur »

Kapaklı'da TSD Şube Başkanı Hayati Çakan, Halk Desteğinin Yaşamı Kolaylaştırdığını Belirtti

Kapaklı'da Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan, halkın desteğinin engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırdığını vurguladı. Çakan, dernek çalışmaları ve katkıları hakkında bilgi verdi.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Şube Başkanı Hayati Çakan, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, halkın desteklerinin engelli bireylerin yaşam kalitesini artırdığına dikkat çekti. Çakan, derneğe farklı kesimlerden gelen yardımların son derece değerli olduğunu belirtti. Özellikle ihtiyaç sahibi engellilere akülü ve manüel tekerlekli sandalyelerin temininde vatandaşların ve belediyenin katkılarının büyük önem taşıdığını ifade etti.

Yardımcı Olmak İçin Çalışıyoruz
Çakan, dernek yönetimi olarak engelli bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarına çözüm bulmak için özveriyle çalıştıklarını vurguladı. Dernek olarak, Mücahit Büyükbaş ve Kübra Cayman gibi hayırseverlerin yardımlarıyla ihtiyaç sahibi üyelerine tekerlekli sandalyeler sağladıklarını aktardı. Ayrıca, dernek üyesi engelli bireylerin sosyal aktivitelerde bulunmaları için bilgisayar temin ettiklerini ve derneğin kapılarını her gün açtıklarını sözlerine ekledi.

Üye Sayısı Artıyor
Çakan, derneğin bir yıllık faaliyetlerini değerlendirirken, üye sayısının 30'dan 200'e yükseldiğini belirtti. Kapaklı halkından, esnaflardan ve iş adamlarından, sahte yardımcılara karşı dikkatli olmalarını isteyen Çakan, dolandırıcılık olaylarının kendilerini rencide ettiğini ifade etti. Bu konuda halkın bilinçlenmesinin önemli olduğunu vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.