Anamur »

Eskişehir'den Liberal Demokrat Parti Adayı Olarak Mustafa Özkan, Seçim Hedeflerini Açıkladı

30 yıllık tellaklık deneyimiyle Eskişehir'den milletvekili adayı olan Mustafa Özkan, TBMM'ye taşımayı hedeflediği mesleğiyle ilgili vatandaşlardan destek bekliyor.

Liberal Demokrat Parti (LDP) 7 Haziran 2015 genel seçimleri için Eskişehir'den 6 aday gösterirken, 30 yıllık tellak Mustafa Özkan da bu adaylardan biri oldu. 50 yaşındaki Özkan, evli ve bir çocuk babası olup, kentteki bir hamamda tellaklık yapmaktadır. Mesleğini severek sürdüren Özkan, LDP Eskişehir 6. sıra milletvekili adayı olmasının ardından, seçmenlerden olumlu tepkiler aldığını belirtti. Özkan, "İnsanlarla iç içeyim. Tellaklık, temizlemek ve masaj yapmak üzerine bir meslek. Siyasete de meclisi temizlemek için aday oldum. İnşallah kazanırsak meclisi temizleyeceğiz" dedi. Seçim vaatlerini henüz açıklamayan Özkan, vatandaşlardan büyük destek gördüğünü ve halkla iç içe olmanın avantajını yaşadığını ifade etti. Ayrıca, partisi olarak seçimlerde yüzde 3'ü aşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.