Anamur »

Kocaeli Büyükşehir, Gebze ve Körfez'de Yeni Hafriyat ve Depolama Alanları Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Körfez ilçelerinde yeni hafriyat sahaları ile inşaat yıkıntı alanları açtı. İki yeni saha, Gebze ve Körfez'de hizmete girdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Körfez ilçelerinde yeni hafriyat sahaları ile inşaat yıkıntı alanları açtı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu projeler kapsamında, Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları mevkiinde ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde iki yeni hafriyat alanı oluşturuldu. Ayrıca, Karamürsel, Dereköy Mahallesi, Gölcük, Halıdere Mahallesi ve Dilovası, Çerkeşli Mahallesi'nde üç yeni alan için projelerin tamamlandığı ve açılış hazırlıklarının sürdüğü bildirildi. Gebze Pelitli Mahallesi Kirazpınar Mevkii, İzmit Karaabdülbaki Mahallesi, Başiskele Kullar Tepecik Mahallesi ve İzmit Sepetçiler Mahallesi'nde ise mevcut sahaların faaliyetleri devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.