Tofaş, Mali Direktörlük Görevine Stefano Reganzani'yi Getirdi
Tofaş, mali direktörlük pozisyonuna Stefano Reganzani'nin atandığını açıkladı. Reganzani, 20 yıllık FCA tecrübesi ile Tofaş’a önemli katkılarda bulunması bekleniyor.
Tofaş, mali direktörlük görevine Stefano Reganzani'nin atandığını duyurdu. Bu atama, Cengiz Eroldu'nun Ocak 2015'te CEO olarak atanmasının ardından gerçekleşti. Reganzani, 20 yıldır Fiat Chrysler Automobiles (FCA) bünyesinde çeşitli görevlerde bulunmuş bir isim. Eroldu, Reganzani'nin derin uzmanlığının yanı sıra uzun yıllardır birlikte çalıştıkları bir isim olduğunu belirterek, Tofaş'a büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.
Stefano Reganzani Kimdir?
Meslek hayatına 1991 yılında Unilever İtalya’da başlayan Reganzani, 1995 yılından itibaren FCA çatısı altında farklı görevlerde yer almıştır. 2013 yılına kadar finans biriminde çeşitli kademelerde görev yapan Reganzani, o tarihten itibaren İş Geliştirme ve Yatırımlar Kontrol Yöneticisi olarak çalıştı. 15 Nisan 2015 tarihi itibarıyla Tofaş’ın yeni mali direktörü olarak atanmıştır. 1965 doğumlu olan Reganzani, Università Commerciale 'Luigi Bocconi' İşletme Bölümü’nden 1990 yılında mezun olmuş ve İngilizce, Fransızca, Portekizce ile Almanca dillerine hakimdir.