Anamur »

Çine Aydın'da Alacak Verecek Kavgasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Çine ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkan iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Aydın'ın Çine ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden iki kişi arasında yaşanan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olay, Çine Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; oto yıkama ve kaporta işletmesi sahibi Tufan C. (28) ile Çine Belediyesi Mezarlık Sorumlusu Gültekin Gök (40) arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Tufan C., yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayla Gültekin Gök'ü vurdu. Olayın ardından cinayet zanlısı Tufan C., Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.