Anamur »

Kadışehri'nde Düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında 340 Ünite Kan Toplandı

Kadışehri'nde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında 340 ünite kan bağışı yapıldı. Etkinlik, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kaymakamlık ve Müftülük iş birliğiyle düzenlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kadışehri Kaymakamlığı ve Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında toplamda 340 ünite kan bağışı alındı. Geçtiğimiz yıl 997 ünite kan bağışı ile Türkiye ortalamasını üç katına çıkaran Kadışehri, bu yıl da artan ilgiyle dikkat çekiyor. Kampanya, Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, Belediye Başkanı Davut Karadavut ve daire müdürlerinin katılımıyla desteklendi. Kaymakam Doğan, Kızılay’ın kamuya yararlı bir dernek olduğunu ve kaymakamların Kızılay’ın ilçelerdeki fahri başkanları olduğunu belirtti. Ayrıca, kan bağışı konusunda ilçede bir farkındalık yaratmak amacıyla düzenledikleri kampanyaya mahalle ve köylerden geniş katılım sağlandığını ifade etti. Muhtarlar, imamlar ve Kur’an Kursu öğreticilerinin desteğiyle pek çok vatandaşa ulaşmanın kolaylaştığını vurguladı. Kaymakam Doğan, kampanyaya katılan ve destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.