Anamur »

Erenler'de Kanser Haftası Kapsamında Yürüyüş Etkinliği Yapılacak

Erenler'de, Kanser Bilgilendirme ve Tarama Projesi kapsamında yürüyüş düzenleniyor. Etkinlik 22 Nisan'da Sakarbaba Caddesi'nden başlayacak.

Erenler Belediyesi ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yürüyüş, Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek. Yürüyüş, 22 Nisan Çarşamba günü saat 15:30’da Sakarbaba Caddesi kuzey girişinden (ATM önü) başlayarak Erenler Belediyesi Hizmet Binası önünde sona erecek. Yürüyüş sonrasında katılımcılara çeşitli ikramlar sunulacak ve programda halk oyunları ile sportif gösteriler yer alacak. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, bu etkinlikle kanser farkındalığını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Öztürk, “Kanser, erken tanı ile tedavi edilebilen bir hastalıktır. Bu nedenle, ilçemizdeki tüm mahallelerde bilgilendirme seminerleri ve sağlık taramaları hizmeti sunuyoruz. Tüm halkımızı 'Kanserde Farkındalık için Halk Yürüyüşü'ne davet ediyoruz” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.