Anamur »

Niksar Ülkü Ocağı, Cuma Namazı Sonrası Pilav ve Ayran İkramında Bulundu

Tokat'ın Niksar ilçesinde Ülkü Ocağı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Cuma namazı sonrası vatandaşlara pilav ve ayran ikram etti.

Tokat'ın Niksar ilçesinde, Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen etkinlikte, Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi çıkışında cemaate ve vatandaşlara tavuklu pilav ile ayran ikram edildi. İkram edilen yemekleri alan vatandaşlar, bu etkinlik için Ülkü Ocağı'na teşekkürlerini iletti. Niksar Ülkü Ocağı Başkanı Abdullah Evirgen, bu yıl ilk kez düzenledikleri etkinlikte 600 kişilik pilav hazırlandığını belirtti. Evirgen, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ifade ederek, “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’yı doğum yıl dönümünde anmak için böyle bir organizasyon yaptık” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.