Anamur »

Sakarya Adapazarı'nda Gençlik Kolları Tarafından Düzenlenen Siyaset Akademisi Eğitimi Devam Ediyor

Adapazarı'nda AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi eğitimlerinde, Kemal Öztürk siyasal iletişim üzerine ders verdi.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen Siyaset Akademisi eğitimleri, Adapazarı Belediyesi Meclis Salonu'nda Kemal Öztürk'ün "Siyasal İletişim" dersiyle devam etti. Eğitime, Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve çok sayıda genç katıldı. Öztürk, AK Parti'nin hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda alışılmış siyasal şablonları değiştirdiğini belirtti. Siyasette etkili iletişimin, vatandaşın duyduğu şeyleri anladığını hissettirebilmekle mümkün olduğunu dile getirdi. Sakarya'da tarımdan bahsedildiğinde iletişimin sağlanabileceğini, aksi takdirde iletişimin kurulamayacağını ifade etti. Ayrıca, siyasal algının önemine değinerek, AK Parti'nin sloganlarıyla toplumda yarattığı algıyı vurguladı. Öztürk, gençlerin seçimlerde önemli bir rol oynayacağını belirterek, AK Parti'nin politikalarını sosyal medya ve yüz yüze anlatmalarını istedi. Bunun yanı sıra, Türkiye'nin Müslüman coğrafyanın temsilcisi olduğunu ve ekonomik oyunlara karşı birlikte durmaları gerektiğini ifade etti. Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ise bu eğitimlerin gençler için büyük bir sorumluluk taşıdığını belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.