Karşıyaka'da Zabıta Personeline Teşekkür Yemeği Düzenlendi
Karşıyaka'da düzenlenen moral yemeğinde, Zabıta çalışanlarına teşekkür eden Başkan Akpınar, kent disiplininin önemine vurgu yaptı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, kent içindeki disiplini sağlamak amacıyla sürekli çalışan Zabıta personeliyle bir moral yemeği organize etti. Bu etkinlikte başarılı çalışanlara teşekkür plaketi takdim eden Akpınar, "Kent disiplininden ve halkın huzurunu sağlamaktan asla taviz vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Zabıta Ekiplerinin Başarıları
Zabıta ekipleri, bir yıl içerisinde ruhsatsız ve izinsiz faaliyet gösteren 346 işletmeyi mühürlemiş, halk sağlığını tehdit eden 1000'e yakın seyyar satıcının tehlikeli ürünlerine el koymuştur. Ayrıca, 3,350 kez idari para cezası uygulandı ve 1,150 işletmenin ruhsatsız çalıştığı tespit edildi. Engelli yürüyüş yollarına park eden yaklaşık 2000 araca ceza kesildi, 112 kişiye izinsiz moloz dökmekten işlem yapıldı ve çevreye rahatsızlık veren 150 işletmeye yasal işlem uygulandı.
Başkan Akpınar, özveriyle çalışan Zabıta personeline moral yemeğinde teşekkür belgesi sundu. "Bize güvenen ve hizmet bekleyen insanlara layık olmak için çalışıyoruz" diyen Akpınar, kent düzeninin sağlanmasının önemine dikkat çekti. "Bir kentte düzen vardır; bu düzeni sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuşan Akpınar, işportacıların sorunlarına da çözüm önerileri sundu.