Anamur »

Adana'da M1 Merkez Alışveriş Merkezi'nde Ünlü Mankenlerin Katılımıyla İlkbahar-Yaz Defilesi Gerçekleştirildi

Adana'da düzenlenen defilede, ünlü mankenler M1 Merkez Alışveriş Merkezi'nde podyuma çıkarak, çeşitli markaların ürünlerini sergiledi. Etkinlik büyük ilgi gördü.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adana'da, M1 Merkez Alışveriş Merkezi'nin 15. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 2015 İlkbahar-Yaz defilesi, ünlü mankenlerin katılımıyla büyük bir gösteri haline geldi. Öykü Serter'in sunumuyla, Çağla Şikel, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Sanem Balcı, Ceylan Saner ve Tuğçe Sarıkaya gibi ünlü isimlerin de yer aldığı 20 kişilik bir model grubu, podyumda yer aldı. Asil Çağıl Organizasyon tarafından düzenlenen defilenin koreografisi, Best Model yarışmalarının koreografını yapan Asil Çağıl tarafından hazırlandı. Katılımcılar, M1 Merkez Adana AVM'de bulunan mağazaların koleksiyonlarını sergileyerek, izleyicilere modanın en yeni trendlerini tanıttı. Defileye katılan kalabalık izleyiciler, mankenlerle fotoğraf çektirmek için yarıştı. M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, bölgedeki en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak geniş ürün yelpazesi ve eğlence olanakları sunuyor. Alışveriş merkezi, engelli ve çocuklu müşterilere özel otopark alanlarıyla da dikkat çekiyor. 15. yıl kutlamalarında, “Hayat sen bizi sevdiğin için güzel” sloganıyla mutluluk mesajı verildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.