Anamur »

Edremit'te "Edremit Evleri" Kitabının Tanıtımı İzmir Kitap Fuarı'nda Gerçekleşti

Edremit'te düzenlenen İzmir Kitap Fuarı'nda, Yazar Erol Özkan'ın "Edremit Evleri" kitabının tanıtımı yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, kitaba ilgi büyüktü.

İzmir Kitap Fuarı, Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 18-26 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenleniyor. Bu yıl 400 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, söyleşiler, şiir dinletileri, paneller ve çocuk etkinlikleri gibi toplam 150 kültürel etkinlik planlanmaktadır.

Fuarda, Edremit'te doğup Almanya'da yaşayan Yazar Erol Özkan'ın "Edremit Evleri" kitabının tanıtımı yapıldı. Kitap, Edremit'in tarihi binalarını ele alıyor. Tanıtım sırasında Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Erol Özkan'a destek vererek kendisine başarılar diledi. Ayrıca, Özkan, Edremit'in tarihi binalarının fotoğraflarını Başkan Saka ile paylaştı. Etkinlik, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.