Anamur »

Bursa Orhangazi'de Yeni Bir Özel Kolej Açılacak

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde özel bir kolej kurulması için çalışmalar başladı. Protokol imzalanırken, Coşkun Öztürk genel koordinatör olarak atandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde özel kolej açılmasına yönelik çalışmalar hız kazanıyor. Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. tarafından hayata geçirilecek proje için protokol imzalandı. Basın toplantısında, Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş.'nin ortakları Tuna Çokgüler, Yalçın Torun, Zekeriya Kaplan ve İrem Nur Şahin yer aldı. Tuna Çokgüler, Orhangazi'ye yüksek eğitim kalitesine sahip bir kolej kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Coşkun Öztürk'ün bu alanda Türkiye'de tanınmış bir marka olduğunu vurgulayan Çokgüler, Öztürk ile işbirliği sayesinde projelerin daha hızlı ilerlediğini ifade etti. Daha önce 30 Ağustos olarak açıklanan temel atma programının tarihinin öne alınacağı bilgisi de paylaşıldı. Ayrıca Çokgüler, Orhangazi'de bir eğitim vakfı kurma planları olduğunu ve bu yöndeki çalışmalara başladıklarını açıkladı. Öztürk'ün vakıf için ön hazırlıklara başladığı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.