Anamur »

Balıkesir Edremit'de Kış Aylarında Hasar Gören Sahil Şeridi Onarılıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kış aylarında meydana gelen lodos fırtınaları, sahil şeridi ve altyapıda hasara yol açtı. Onarım çalışmaları hızla devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminde yaşanan şiddetli lodos fırtınasının tahrip ettiği Altınoluk Mahallesi'ndeki sahil yürüyüş bandında beton perdeleme çalışması başlattı. Belediye Başkanı Kamil Saka, onarım çalışmalarını yerinde inceledi ve kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacağını duyurdu. Bu çalışmalar, yaz sezonuna kadar tamamlanması planlanıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.