Anamur »

Çekmeköy'de Özden Cengiz Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Eden Hollandalı Öğrenciler Ağırlanarak Bilgilendirildi

Çekmeköy'de Özden Cengiz Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Hollandalı öğrenciler, belediye yetkilileri tarafından ağırlandı. Öğrenciler, Çekmeköy'ün tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı.

Çekmeköy Belediyesi, öğrenci değişim programı kapsamında Özden Cengiz Anadolu Lisesi'ne gelen Hollandalı öğrencileri misafir etti. Ziyaret sırasında, belediye başkan yardımcıları Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Eyüp Yıldırım ve Ahmet Epli, öğrencilere Çekmeköy ve belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Okul müdürü Mehmet Uğurelli'nin gözetiminde gezen öğrenciler, öğretmen Arzu Şahin'in tercümanlığında zabıta müdürlüğünü ziyaret etti. Burada, zabıtanın görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirme yapıldı ve renkli anlar yaşandı. Öğle yemeğinin ardından, belediye bahçesindeki Güngörmüşler konağında ağırlanan öğrenciler, Türk kahvesi ikramıyla karşılandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.