Anamur »

Adıyaman'da CHP’nin Seçim Beyannamesine Yönelik Eleştiriler Yapıldı

Adıyaman'da AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP'nin seçim beyannamesini eleştirerek, vaatlerin boş olduğunu ifade etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP'nin seçim beyannamesi hakkında yaptığı açıklamalarda, "Sırtında yumurta küfesi taşımayanlar boş vaatlerle halkı kandırmaya çalışıyorlar," dedi. Aydın, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde, CHP'nin seçim beyannamesini değerlendirdi ve "Bekara boşanmak kolaydır" ifadesini kullandı.

Aydın, CHP'nin vaatlerinin kaynağını açıklayamadığını belirterek, "Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal yardımları artırdığımızda bize 'halka dilenci muamelesi yapıyorsunuz' diyordu. Şimdi ise bol keseden dağıtım yapıyor," dedi. Ayrıca, Kılıçdaroğlu’nun, iktidar olamayacağını ve CHP'nin ana muhalefet görevini bile koruyamayacağına dair endişelerinin olduğunu vurguladı. Aydın, geçmişte Türkiye'nin yaşadığı ekonomik sıkıntılara da dikkat çekerek, CHP'nin iktidarında oluşan kuyrukları hatırlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.