Anamur »

Beykoz'da TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Buluşan Kulüplerin Temsilcileri Ziyaret Gerçekleştirdi

Bölgesel Amatör Lig'den Spor Toto 3. Lig'e yükselen kulüpler, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Beykoz'daki merkezde bir araya geldi. Ziyaretin ardından TFF Müzesi gezildi.

Bölgesel Amatör Lig'den Spor Toto 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren kulüplerin temsilcileri, bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) merkezinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi. Ziyarete TFF 2. Başkanvekili Arif Koşar ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı da katıldı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından heyet, TFF Müzesi'ni gezdi ve öğle yemeği yedi. Ziyarete katılan kulüpler arasında Cizrespor, Yomraspor, Dersimspor, Kozan Belediyespor, Kastamonuspor 1966, Zara Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Düzcespor ve Tekirdağspor yer alıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.