Anamur »

Chobani CEO'su Hamdi Ulukaya, Küba'da İlişkileri Güçlendirdi

Chobani'nin CEO'su Hamdi Ulukaya, Küba'da ABD'nin iş dünyasıyla ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenlenen tarihi ziyaretine katıldı.

ABD hükümeti ve iş dünyası, Küba ile ilişkilerini güçlendirmek için önemli bir gezi düzenledi. Bu gezide Chobani CEO'su Hamdi Ulukaya da yer aldı. Ulukaya, New York Valisi Andrew Cuomo ile birlikte Küba'ya giderek iki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğinin önemine dikkat çekti. Ziyareti sırasında, Küba'nın geleceği için iş dünyası ve hükümetler arası ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan bir konuşma yapması bekleniyor. Hamdi Ulukaya, ayrıca Başkan Obama'nın kurduğu Başkanlık Küresel Girişimcilik Elçileri (PAGE) oluşumunun bir üyesi olarak, iş dünyası liderlerini siyasetçilerle bir araya getirerek yenilikçilik ve girişimciliği desteklemeyi amaçlıyor. Son bir yıl içinde, girişimcilik kültürünü yaymak ve start-up'lara ilham vermek amacıyla birçok network oluşturma faaliyetini destekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.