Anamur »

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında önemli vurgularda bulundu.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 95. kuruluş yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu dile getirdi.

Vali Demirtaş, mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde, ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla yaşamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi. Ülkenin çocuklara verdiği önemi vurgulayan Demirtaş, çocukların en iyi koşullarda eğitim alabilmesi için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini belirtti.

Demirtaş, 23 Nisan'ın milli birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu ifade ederek, bu günün Kurtuluş Savaşı sonrasında millet iradesinin belirlendiği ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir tarih olduğunu kaydetti. Ayrıca, bu özel günün dünya çocuklarına armağan edilen tek evrensel bayram özelliği taşıdığını da sözlerine ekledi.

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını ve vatan için can veren aziz şehitleri minnetle anarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm çocuklara barış ve mutluluk getirmesini diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.