Anamur »

Hakkari Merkez'de Yapılan Operasyonda 26 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Hakkari Merkez'de gerçekleştirilen operasyonda, jandarma ekipleri 26 bin paket kaçak sigara buldu. Gözaltına alınan bir kişi adliyeye sevk edildi.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, “Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri” kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarla kaçak sigara sevkiyatını engellemeye çalışıyor. Alınan bilgilere göre, Yüksekova ilçesine bağlı Kamışlı köyü yakınlarında bir araçta yapılan aramada, yurda yasa dışı yollarla sokulan toplam 26 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu operasyon sonucunda, A.Y. isimli şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Jandarma, kaçakçılıkla mücadelesini sürdüreceğini açıkladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.