Anamur »

Gaziantep'te Fatma Şahin, 23 Nisan Bayramı İçin Mesaj Yayınladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, dünyanın farklı bölgelerinde masum çocukların yaşadığı insanlık dramlarına dikkat çekerek, bu çocukların yaşadığı acıların kendisini derinden üzdüğünü ifade etti. Şahin, tüm dünya çocuklarına seslenerek, onlardan barış, dostluk ve kardeşlik tohumlarını ekerken, kendi ülkelerinde geleceğin yöneticileri olmalarını istedi. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan'ı çocuklara armağan ettiğini hatırlatan Şahin, bu bayramın 95. yılı vesilesiyle Türk milletinin çocuklarına verdiği önemi vurguladı. Şahin, insan haklarına saygının, barışın ve hoşgörünün yeşermesi dileğinde bulundu ve tüm çocukların bayramını en içten dilekleriyle kutladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.