Anamur »

Trabzon'da Kanser Hastası Çocuklar İçin Etkinlik Düzenlendi

Trabzon'da düzenlenen etkinlikte kanser hastası çocuklar keyifli anlar yaşadı. Çocuklara hediyeler verildi ve birlikte yemek yendi.

Trabzon'da faaliyet gösteren Umut Savaşım Çocuk Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Trabzon Forum AVM'de yapılan etkinliğe, kanser hastası çocukların yanı sıra aileleri de katıldı. Etkinlik boyunca çocuklar, 'Evim' adlı 3D film ile keyifli zaman geçirdi.

Etkinliğin sonunda Umut ve Savaşım Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı ve ailelerle birlikte yemek yenildi. Dr. Baki, etkinliğin amacının hematoloji ve onkoloji hastası çocukların ruhsal ve fiziksel sağlıklarına destek olmak olduğunu belirtti. Ayrıca, 23 Nisan dolayısıyla hastanede yatan veya ayakta tedavi gören çocuklar için düzenlenen bu etkinliğin, onların psikolojik olarak iyileşmelerine katkı sağlamayı hedeflediğini ifade etti. Dr. Baki, kemik iliği donörlüğü konusunda toplumsal farkındalığı artırmayı da amaçladıklarını vurguladı. 'Tüm çocuklarımız hastalıklarını yenerek sağlıklı bir hayata kavuşsunlar' dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.