Anamur »

Adana'da Ücretsiz Girişimcilik Eğitimi 6 Mayıs'a Kadar Başvurular Açık

Adana'da düzenlenecek ücretsiz girişimcilik eğitimi için başvurular 6 Mayıs'a kadar devam ediyor. Eğitim, kreatif sektörlerde iş kurmayı planlayan veya yeni başlayan girişimciler için tasarlandı.

British Council, Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odası'nın işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan eğitim, 28 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu bu programa, reklamcılık, sanat, tasarım, moda gibi kreatif sektörlerde iş kurmayı düşünen herkes başvuruda bulunabilir. 24 katılımcıyla sınırlı olan eğitimde, katılımcılar iş fikirlerini geliştirme ve uygulama becerilerini artırma fırsatı bulacak. Ayrıca, eğitim sonrası başarılı girişimciler, British Council tarafından düzenlenecek konferansta fikirlerini sunma şansı elde edecek. Detaylı bilgi ve katılım için Çukurova Kalkınma Ajansı'nın internet sitesi 'cka.org.tr' ziyaret edilebilir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.