Mersin İdmanyurdu Kulübü, Kalan Maçlar İçin Taraftar Desteği Bekliyor
Mersin İdmanyurdu, kalan 4 iç saha maçında taraftarlarının desteğini bekliyor. Kulüp Asbaşkanı Ayhan Erdem, Mersin Stadyumu'nun zemininden memnun olduklarını ve taraftarların stadyumu dolduracağına inandıklarını belirtti.
Mersin İdmanyurdu Kulübü Asbaşkanı Ayhan Erdem, takımın ligde kalan 7 maçından 4’ünün iç sahada oynanacağını duyurdu. Erdem, “Mersin Stadı 8 aylık bir aradan sonra ilk kez Spor Toto Süper Lig maçına ev sahipliği yaptı. Zeminde herhangi bir sorun yaşanmadığını görmekten mutluluk duyduk. Kalan 4 maçta Mersin İdmanyurdu taraftarlarının yeni stadyumu tamamen dolduracağına inanıyoruz,” dedi.
Akhisar Belediyespor ile oynanan maçın değerlendirmesini de yapan Erdem, “Ligin kaliteli iki takımı karşılaştı. Akhisar Belediyespor puan cetvelinde iyi bir konumda olmasa da, kaliteli bir takım. Bu karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Oyuncularımız, hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda etkili bir performans sergiledi. İkinci yarıya golle başladık ama uzatma dakikalarında yediğimiz golle maç 1-1 sona erdi. Bu noktada, teknik direktörümüz Rıza Çalımbay’ın sezon başında belirlediği hedefe doğru ilerlediğimizi görüyoruz. Mersin İdmanyurdu, Süper Lig’de kalıcı olacak ve ligi en iyi şekilde bitirecektir,” ifadelerini kullandı.
Artık maçlarını Mersin Stadyumu'nda oynamaya başladıklarını vurgulayan Erdem, “Bu sezon evimizde oynayacağımız 4 maçımız var. Torku Konya, Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir ile oynayacağız. Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaşmaları arka arkaya gerçekleşecek. Taraftarımızın bu maçlarda stadyumu dolduracağına inanıyoruz. Türkiye’nin en modern ve konforlu stadyumuna sahibiz. Mersin İdmanyurdu'nun ligi en iyi yerde bitirmesini isteyen taraftarlarımızın, Mersin Stadyumu’nu doldurarak kulübün büyüklüğünü bir kez daha göstermesini umut ediyoruz,” dedi.