Anamur »

Zonguldak Merkez'de Mahsur Kalan Güvercin İçin İtfaiye Ekipleri Seferber Oldu

Zonguldak Merkez'de bir güvercin, köprü korkuluğuna dolanan ip nedeniyle mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, güvercini kurtarmak için olay yerine geldi ve uzun çabalar sonucunda kuşu özgürlüğüne kavuşturdu.

Olay, Zonguldak Merkez'deki Üzülmez Deresi kenarında meydana geldi. Güvercin, ayaklarına dolanan ip nedeniyle köprü korkuluğunda sıkışmıştı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, güvercini kurtarmak için dereye merdiven indirdi. Uzun uğraşlar sonucunda itfaiye eri, güvercini mahsur kaldığı yerden kurtararak yukarıya çıkarttı. Daha sonra, güvercinin ayaklarına dolanan ip kesici aletle kesildi ve kuş, doğaya geri salındı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.