Anamur »

Malatya'da Zihinsel Engelli Çocuklar İçin 23 Nisan Etkinliği Gerçekleşti

Malatya'da zihinsel engelli çocukların da katılımıyla 23 Nisan etkinliği düzenlendi. Minikler, hazırladıkları gösterilerle büyük beğeni topladı. Etkinliğe üniversite yetkilileri ve veliler de katıldı.

Malatya'da, İnönü Üniversitesi Vakfı Gündüz Bakım Evi, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı erken kutlamak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte minikler, hazırladıkları gösterilerle katılımcıların ilgisini çekti. Etkinliğe İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Süheyla Ünal, konuklar ve öğrenci velileri katıldı. Rektör Çelik, üniversitelerin şehirlerle iş birliği yaparak sosyal projelere destek vermesinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Zülal Kaleci, bu tür etkinliklerle zihinsel engelli çocuklarla normal gelişim gösteren çocukların bir arada etkinlik yaparak birbirlerine katkıda bulunduklarını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.