Anamur »

Pursaklar'da 50 Kadın, Arapça Kursunu Tamamlayarak Sertifika Aldı

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Arapça kursunu başarıyla tamamlayan 50 kadın, sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de katıldı.

Pursaklar'da, Nezaket Okulu'nda gerçekleştirilen Arapça kursunu tamamlayan 50 kadın, sertifikalarını Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in elinden aldı. Sertifika törenine ayrıca Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin ve diğer yetkililer de katıldı.

Başkan Selçuk Çetin, törende yaptığı konuşmada, "İnsanların en hayırlısı Kur’an’ı öğrenen ve öğretenlerdir. Arapça öğrenerek Kur'an dilini öğrendiniz. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi. Sertifika alan kadınlar, kurs sayesinde kendilerini geliştirdiklerini belirterek Başkan Çetin'e teşekkür ettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.