Anamur »

Adana'da 7. Sınıf Öğrencisi Emirhan Yalçın, Vali Makamına Oturdu

Adana'da 7. sınıf öğrencisi Emirhan Yalçın, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Vali Mustafa Büyük'ün koltuğuna oturdu. Yalçın, çevre sorunlarına dikkat çekerken, eğitim sisteminden memnun olduğunu ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Adana'da İstiklal İlköğretim Okulu'ndan 7. sınıf öğrencisi Emirhan Yalçın, Vali Mustafa Büyük'ün makam koltuğuna oturdu. Valilik koltuğunda oturan Yalçın, vali olması durumunda çevre ve yol sorunlarına odaklanacağını belirtti. Adana'daki vatandaşların en çok şikayetçi olduğu konuların başında gelen çevre ile ilgili yaptığı araştırmalar sonucunda bu tespiti yaptığını ifade etti. Eğitim sistemindeki memnuniyetini de dile getirerek, "Eğitim sistemimizde bir değişiklik yapmazdım. Çünkü aldığım eğitimden gayet memnunum," dedi. Vali Mustafa Büyük ise, 23 Nisan gibi bayramlarda çocukların koltuğa oturmasının gelenek haline geldiğini vurgulayarak, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirtti. Büyük, çocuklara sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.