Anamur »

Adıyaman Gölbaşı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Adıyaman Gölbaşı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan etkinlik, çelenk sunumuyla sürdü.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tören, Gölbaşı Kaymakamlığı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından çelenk sunumuyla devam eden kutlamalar, Gölbaşı Kapalı Spor Salonu'nda sürdürüldü. Kaymakam Vekili Suat Hatam, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan İçoğuz, Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan, Cumhuriyet Savcısı Hasan Karaman ve Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Köseler, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. 23 Nisan'ın anlam ve önemini vurgulayan Atatürk İlkokulu Müdürü Saim Başaçık, Atatürk'ün bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini belirtti. Konuşmaların ardından öğrenciler çeşitli oyunlar oynadı ve programın sonunda resim, müzik, kompozisyon ve çocuk oyunlarında dereceye giren okul ve öğrencilere ödüller verildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.