Anamur »

Döşemealtı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Döşemealtı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı. Etkinlikler, Kaymakamlık önünde başladı ve Yeşilbayır Stadı’nda devam etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Tören, sabah saatlerinde Döşemealtı Kaymakamlığı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kutlamalara geçildi.

Döşemealtı Belediyesi tarafından öğrencilere Türk Bayrağı, balon ve şekerleme dağıtıldı. Belediye Başkanı Turgay Genç, yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı ulusa ve çocuklara armağan ettiğini vurguladı. Bayramın, çocukların gelecekte iyi bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti.

Kaymakam Mehmet Baygül ise, 23 Nisan'ın Cumhuriyet değerleriyle yetişen yeni nesiller için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından, ilçedeki okullar tarafından halk oyunları, şiir ve müzik dinletileri sahnelendi. Ayrıca, geleneksel oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Törenin sonunda, okulların yürüyüşü gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Açık, İlçe Emniyet Müdürü Salih Ayaz, Belediye Başkanı Turgay Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.