Anamur »

Şanlıurfa'da Sağlık Kuruluşlarına Yönelik Operasyonda 12 Kişi Tutuklandı

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen sağlık operasyonunda gözaltına alınan 36 kişiden 12'si tutuklandı.

Şanlıurfa merkezli olarak 12 ilde sağlık kuruluşlarına yönelik bir operasyon düzenlendi. Bu operasyonda gözaltına alınan toplam 36 kişinin 12'si, Siverek Adliyesi'nde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon, sağlık çalışanlarının 'haksız kazanç' elde ederek devlete 18 milyon lira zarar verdiği iddiaları üzerine gerçekleştirildi. Gözaltına alınanlar arasında üç doktor da yer alıyor. Zanlıların, sahte evrak düzenlemek, kamu kurumunu dolandırmak ve kişisel bilgileri izinsiz olarak bilişim ortamında elde etmek suçlamalarıyla yargılandıkları belirtildi.

Mahkemeye sevk edilen 36 kişiden 24'ü ise denetimli serbestlik yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.