Anamur »

Başbakan Davutoğlu Erzurum'da İlk Mitingini Gerçekleştirdi

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran'daki genel seçimler öncesi Erzurum'da miting yaptı. Başbakan, kente girişte atlı ciritçilerle karşılandı.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi Erzurum'da ilk mitingini düzenliyor. Havalimanında, eşi Sare Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce gibi isimlerle birlikte karşılandı. Karşılama töreninde, Erzurum Havalimanı'nda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve diğer partililer de yer aldı. Başbakan Davutoğlu, havalimanından şehir merkezine hareket ederken yaklaşık 100 atlı ciritçi tarafından karşılandı. Atlı ciritçiler, Davutoğlu'nun otobüsüne eşlik ederken, Başbakan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile birlikte onlarla bir süre sohbet etti. Davutoğlu, bayan ciritçi Melike Ölmez ile de bir araya gelerek, kızının atlara olan sevgisinden bahsetti. Başbakan, Erzurum Valiliği'ni ziyaretinin ardından mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'na geçecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.