Anamur »

Malatya'da Muhtarlar Derneği Başkanlığına Mustafa Eren Tekrar Seçildi

Malatya'da gerçekleştirilen olağan genel kurulda Mustafa Eren, 7. dönem için Malatya Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçildi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanlığına 7’inci dönem için tekrar seçildi. 1996 yılından bu yana dernek başkanlığını sürdüren Eren, Battalgazi Toplantı Salonu'nda üye muhtarların katılımıyla yapılan seçimde yeniden bu göreve getirildi. Çoğunluğun sağlandığı olağan genel kurulda tek listeyle gidilen seçimde, Mustafa Eren teşekkür konuşmasında muhtarların önemli bir görevi üstlendiğini vurgulayarak, "Şehrimizin ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için elimizi taşın altına koymalıyız. Devletin en ücra köşesindeki vatandaşların sesini duyuracağız. Birlikte sorunların çözümü için çaba göstereceğiz" dedi. Eren, Malatya’daki muhtarların sorunlarına dikkat çekeceklerini ve muhtarlar olarak birlik ve beraberlik içinde hizmet sunacaklarını ifade etti. Ayrıca, Malatya Muhtarlar Derneği’nin asıl yönetim kurulu üyeleri arasında Hüseyin Başıbüyük, Kemal Bulgurlu, Ramazan Korkmaz, Mehmet Dönmez ve diğer isimler yer aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.