Anamur »

Kütahya Hisarcık'ta Halat Çekme Yarışında İki Öğretmen Hafif Yaralandı

Kütahya Hisarcık'ta düzenlenen halat çekme yarışında, halatın kopması sonucu yere düşen iki öğretmen hafif yaralandı. Olay, 23 Nisan kutlamaları sırasında meydana geldi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Kutluhallar İlkokulunda olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında öğretmenler ve köy halkı arasında halat çekme yarışı düzenlendi. Yarış sırasında halatın kopması sonucu, her iki gruptaki katılımcılar yere düştü. Düşme esnasında sırt üstü düşen öğretmenlerden Yıldıray Batı ve Mehmet Akarsu hafif yaralanarak olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Yarışın güvenliğinin artırılması gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.