Anamur »

Milli İttifak Adayları, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'ni Ziyaret Etti

Milli İttifak Adayları, seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık’ı ziyaret ederek destek sözü verdi.

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Milli İttifak Adayları, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Erçalık, "ESDER olarak ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Seçimlere az bir süre kaldı, hayırlı olsun," dedi. Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Saraçoğlu ise, "Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerimize devam ediyoruz. Esnafın sıkıntılarını dinlemek önemli," diyerek destek talebinde bulundu. Milletvekili adayı, 7 Haziran seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.