Anamur »

Kocaeli Büyükşehir Konservatuvarı, Münir Nurettin Selçuk’un Besteleriyle Dinleyicileri Büyüledi

Kocaeli'de gerçekleştirilen konserde Münir Nurettin Selçuk’un eserleri seslendirildi. İzleyiciler, büyük bestekarın eserleriyle unutulmaz bir akşam yaşadı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Ferahnak Türk Müziği Topluluğu, Türk müziğinin önemli ismi Münir Nurettin Selçuk'un 34. ölüm yıldönümü dolayısıyla özel bir konser düzenledi. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, müzikseverler bir araya geldi. Konserde, Türk Sanat Müziği Bölümü eğitmeni Tuğçe Erenci, Selçuk'un en sevilen eserlerini seslendirdi. “Dönülmez Akşamın Ufkundayız”, “Aşıka Bağdat Sorulmaz” ve “Rakkas” gibi parçalar dinleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Konserin finali ise Münir Nurettin Selçuk’un klasiklerinden “Kalamış” ile yapıldı. Bu esere katılan vatandaşlar, birlikte şarkıya eşlik ederek etkinliğe renk kattı. Konser sonunda, Ferahnak Türk Müziği Topluluğu uzun süre alkışlandı ve Büyükşehir Musiki Derneği Başkanı Vehbi Hopalı, solist Tuğçe Erenci'ye çiçek takdim etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.